LITHE AUDIO PRO Wisa Modul för trådlös överföring från TV till högtalare

Upp till 7:2 surround med Lithe Audi PRO och WiSA

WiSA-teknik gör det möjligt att överföra och ta emot ljud av ultrahög kvalitet trådlöst – med perfekt synkronisering och utan märkbar fördröjning. Från oöverträffad ljudkvalitet till enkel installation och användning, WiSA-teknik sätter en helt ny standard för trådlös ljudöverföring från din TV till Lithe Audi högtalare. Skapa det ljudsystem du själv vill ha från stereoljud (2:0) upp till 7:2 surround.

LITHE AUDIO PRO Wisa Modul för trådlös överföring från TV till högtalare

Lithe Audio PRO-serien kan kompletteras med en WiSA modul och användas enskilt eller i par. När de används som par och installeras i stereo-läge utgör den aktiva högtalaren vänster högtalare, och den passiva högtalaren utgör höger högtalare.

HDMI-Arc styr ljudvolymen med TV-fjärrkontrollen

Med WiSA Sound Send inkopplad till TVns HDMI-Arc skickar du ljudet trådlöst från din TV till dina Lithe Audio PRO-högtalare. Självklart kan högtalarna användas för uppspelning av musik till en eller flera högtalare från din telefon via AirPlay2 eller Google Cast. Du kan även ansluta direkt till en enskild högtalare via Bluetooth. Men när du startar din TV så har WiSA Sound Send prioritet och högtalarna växlar automatiskt och du styr TV ljudets volym direkt från TV fjärrkontrollen. Inget mer krångel med extra fjärrkontroller eller prylar som skall startas när det är filmkväll.

Installation och tillbehör

Komplettera dina infällda högtalare med en bra akustikhuva för att få absolut bästa ljud från dina högtalare, och för att hindra oönskat ljud att läcka genom innertaket till andra rum.

TIPS: För Lithe Audio infällda 6,5″ högtalare rekommenderar vi att högtalarna innesluts i en låda innanför innertak, för att inte komma i kontakt med damm och eventuell isolering. Det ger även en säkrare installation för strömförsörjning*. Dimensionerna för inbyggnadslåda är inte av särskilt stor vikt, vi rekommenderar innermåtten 250x250x150mm för att få plats med högtalare, transformator och akustikhuva.
* El-installationer skall utföras av behörig elektriker som kan försäkra om att installationen uppnår aktuell säkerhetsstandard.