Lightmove S2 helt trådlösa bekväma in-ear hörlurar

LIGHTMOVE S2

Upplev musik
med total frihet

Bekvämlighet i fickan

Lightmove S2 bluetooth hörlurar sitter så bekvämt, och helt utan kablar, att du knappt märker att du har dem på dig. Hörlurarnas extremt låga vikt i kombination med den fulländade passformen, ger en oslagbar frihetskänsla. Bland de medföljande in-ear kuddarna finner du bland annat ett par av minnesskum som erbjuder extra bekvämlighet.

Innehållet är inte tillgängligt.
Vänligen tillåt cookies genom att klicka på ”Godkänn” i bannern

Total frihet hela dagen

Hörlurarna kan spela musik i upp till tre timmar. Och eftersom hörlurarna laddas så snart de placeras i batteribanken har du upp till 27 timmar musiktid med dig i fickan. Du kan vara ute hela dagen utan att oroa dig för batteritiden. Dessutom kan du ladda din telefon genom USB-utgången. Det är just vad som passar varje livsnjutande människa. Oavsett vart du är på väg någonstans, kan du alltid ha musiken med dig!

Dessutom skall de vara snygga nog att vara en del av din stil. Du skall alltid kunna vara du, även när du lyssnar på musik.

Man med hörlurar

Design och funktion i harmoni

Hörlurar skall inte bara sitta bra. De skall sitta perfekt! Hörlurarna är gjorda att kunna roteras till en position där de är bekväma för just dig. Det gör att de passar i stort sett alla, även den som har svårt för konventionella in-ear lurar att stanna på plats.

Instruktionsbild