Ljud i offentliga miljöer

Att sätta musik på tillvaron är aldrig fel. Det är toppen att spela musik och andra ljud i offentliga miljöer. En Indisk restaurang i Upplands-Väsby till exempel, spelar ljud från djungeln i sin restaurang med samma tema.

Ofta används 100V ljudanläggningar

En 100V ljudanläggning är oftast det perfekta valet för ljud i en offentlig miljö. Anledningen är att du får ett jämnt ljud i hela lokalen, oavsett lokalens storlek. Det är även enkelt att bygga ut och komplettera ett sådant system. Dina besökare kommer uppleva ljudet på samma sätt, oberoende vart i lokalen de befinner sig. Tag gärna en titt på videoklippet nedan där vi förklarar!

Viktigt med rätt ljud i offentliga miljöer

Att besöka restauranger och butiker med fel ljud blir en otrevlig upplevelse, som en klädbutik som spelar på tok för hög musik. Eller tänk dig att försöka njuta av en god måltid i en fin restaurang, men det är nästan bara basen som hörs i lågmälda musiken. Problem som dessa är inte ovanliga, och det inte heller så konstigt. Anledningen är att utan rätt kunskap är det nära inpå omöjligt att få rätt ljud på rätt plats. Det är nämligen så att olika högtalare och slutsteg är tillverkade att utföra olika uppgifter. En högtalare som är gjord att pumpa ut musik på hög nivå presterar dåligt när den spelas på låg volym. Men med rätt utrustning blir det en riktigt trevlig upplevelse!

OBS! Från och med 10/12 kan vi tyvärr inte garantera leverans före julafton! Avvisa