Lithe Audio Bluetoothhögtalare

När du bara avser installera högtalare i ett enda rum så är Bluetooth det enklaste sättet att spela upp musik. Dessa modeller saknar nätverksanslutning och därmed multi room funktion som tillåter att välja uppspelning genom en eller flera högtalare. Men du kan sammanlänka upp till tre par Bluetoothhögtalare med Link-Pack kabel. Det gör att du kan ha en väl utspridd ljudanläggning för samtidig uppspelning i samtliga högtalare i ett mycket stort rum, eller utspritt i flera rum. Självfallet finns även IP-klassad badrumshögtalare och vädertåliga utomhushögtalare med Bluetooth.

Lithe Audio Bluetoothhögtalare har även AUX-ingång för anslutning av extern ljudspelare, t.ex. cd-spelare eller TV till ett par Lithe Audio Bluetoothhögtalare.

Lithe Audio Logo

Rum om ca 15kvm

En Bluetoothhögtalare är perfekt för mindre rum om ca 15kvm.

Rum om ca 30kvm

För större rum rekommenderar vi ett par högtalare, där en passiv högtalare ansluts till den aktiva.

Lithe Audio Bluetoothhögtalare i sovrum

I ett sovrum är en Lithe Audio Bluetoothhögtalare perfekt för att avsluta dagen med lugnande musik eller en ljudbok.

Badrum om ca 15kvm

Aktiv badrumshögtalare som underhåller med musik i de flesta badrum.

Badrum om ca 30kvm

Paket med aktiv och passiv badrumshögtalare för de större badrummen.

Lithe Audio högtalare i badrum.

I badrum med intilliggande bastu kan den aktiva högtalaren installeras i badrummet och den passiva kan installeras inne i bastun. Den behöver monteras lågt, gärna inte mer än ca 40cm över golvet för att undvika intensiv värme.

Länka upp till tre par Bluetoothhögtalare

Med Link Pack kan du koppla samman flera Lithe Audio Bluetoothhögtalare och skapa en ljudanläggning som täcker en mycket stor yta, eller flera rum.

Installation och tillbehör

Komplettera dina infällda högtalare med en bra akustikhuva för att få absolut bästa ljud från dina högtalare, och för att hindra oönskat ljud att läcka genom innertaket till andra rum.

TIPS: För Lithe Audio infällda 6,5″ högtalare rekommenderar vi att högtalarna innesluts i en låda innanför innertak, för att inte komma i kontakt med damm och eventuell isolering. Det ger även en säkrare installation för strömförsörjning*. Dimensionerna för inbyggnadslåda är inte av särskilt stor vikt, vi rekommenderar innermåtten 250x250x150mm för att få plats med högtalare, transformator och akustikhuva.
* El-installationer skall utföras av behörig elektriker som kan försäkra om att installationen uppnår aktuell säkerhetsstandard.

Utomhushögtalare med Bluetooth

Med dessa utomhushögtalare kan du spela upp din favoritmusik på altanen eller i trädgården. Eftersom dessa spelar upp ljud i mono kan ett par högtalare placeras långt ifrån varandra, utan att något ljud går förlorat. Ljudet kan då spridas till en större yta. Högtalarna levereras med beslag för möjligheten att förankra dem i t.ex. ett altangolv om så önskas. Bara att koppla in och spela upp!